Glashandel

In 1999 zijn wij na 5 jaar werkzaam geweest te zijn bij een glashandel voor onszelf begonnen in deze branche. U kunt bij ons terecht voor het leveren van alle huidige glassoorten.
Onze klantenkring bestaat uit particulieren, bedrijven, scholen, kerken, beleggers en overige instellingen.

Lees meer

Monumenten beglazingen

Wij zijn in 2008 begonnen op de monumentenmarkt. Dit houdt in dat wij in 99% van de gevallen in bestaande kozijn situaties isolatieglas toe kunnen passen met moderne, lichtklassieke en oud klassieke look. Inmiddels bestaat onze klantenkring uit een groot aantal tevreden particuliere klanten landgoedeigenaren, instellingen en zakelijke contacten in dit segment.

Lees meer

Glasatelier

Wij zijn in 2009 begonnen met ons atelier waarin wij vrijwel alle glasbewerkingen kunnen toepassen. Onze nadruk ligt op het brandschilderen en glasstralen, maar we doen ook glas in loodreparaties, nieuw glas in lood voorzien van gebrandschilderde onderdelen en/of thema's.

Lees meer over het glasatelier

Welkom bij Schreuders Glas

Naast het leveren kunt u bij ons ook terecht voor het vervangen en/of monteren van alle glassoorten. Wij hebben de mogelijkheden om op elke mogelijke locatie hoog of laag ten allen tijde de klus correct uit te voeren.

Neem contact op

Referenties

Uw glaspartner heeft tot doel u met gebruikmaking van moderne technologieen en energiebesparende producten, vernieu-
wende ideeën en oplossingen aan te bieden.

img1
img2
img3
img4
img5
img6

Bezoek onze bedrijf

Wattstraat 10

2952 AX ALBLASSERDAM

Bezoek na telefonische afspraak

E-mail: info@schreudersglas.nl